Maak je huis comfortabeler én winstgevender met een slimme verbouwing

Je huis verbouwen

Wil je je huis tegen een betere prijs verkopen? Of wil je van je huidige huis echt je thuis maken? Er zijn tientallen manieren om je huis met (kleine) ingrepen comfortabeler én winstgevender te maken. Zo zorgden wij in bijvoorbeeld voor een nieuwe CV-ketel, gerenoveerde trappen en een raam in de badkamer. Daarmee werd ons huis aantrekkelijker voor potentiële kopers. We delen onze verbouwervaringen met blogs en video’s!

CV-ketel vervangen

Is je CV-ketel verouderd? Dan kan een vervanging heel voordelig zijn. Zeker wanneer je een duurzame keuze maakt. Zo heb je prima terugverdientijden, doordat je bespaart op je energierekening. Ontdekken wat wij meemaakten en waar je op moet letten? Bekijk het in de video.

Warmtepompen

Wat als je het vervangen van je CV-ketel combineert met het flink verduurzamen van je woning? Bijvoorbeeld met een warmtepomp? Dit kan financieel én milieutechnisch ontzettend voordelig zijn. Zo maak je in sommige gevallen zelfs kans op subsidies. Wij keken binnen bij bekenden die een warmtepomp aanschaffen. Bekijk hun ervaringen in de video.

De bouw begint natuurlijk niet direct.

We zijn gestart met het zoeken naar ontwerpen van woningen die we mooi vonden en het was snel duidelijk welke architect we wilden hebben. Bekijk hier wat er allemaal bij komt kijken en waar je op moet letten bij de keuze van een architect. Bekijk hier de video

Menu