Energie van de zon

Zonnepanelen op bestaande bouw

Veel mensen denken nog dat zonnepanelen heel erg duur zijn, maar wist u dat u ook kan genieten van zonnestroom zonder in één keer te investeren? Verduurzaam uw woning met een zonnestroominstallatie van BonGo Solar en geniet van optimaal rendement. U kunt direct besparen op uw energierekening, waarom zou u wachten?

zonnepanelen-subsidie zonnepanelen-duurzame energie
bongo-solar-isolatie-zonnepanelen installeren-huis isoleren

Er zijn tegenwoordig talloze opties om uw woning te verduurzamen, maar wat is voor u de beste keuze? Zonnepanelen zijn een populaire duurzame oplossing. Daar waar u 10 jaar geleden nog verbaasd op keek als u zonnepanelen zag, zijn ze nu bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Zonnepanelen zijn een groene en rendabele manier om uw huis voor lange termijn te verduurzamen. U voorziet uw eigen woning van groene energie en dat ziet u direct terug op uw energierekening! Bij BonGo Solar denken wij dan ook graag met u mee. Wij bieden u alleen producten van A-merk kwaliteit met de beste garanties. Een investering in zonnepanelen is een investering met gegarandeerd rendement. Uw geld is hierdoor meer waard dan op uw spaarrekening én u helpt mee aan een schonere wereld. Een echte win-win situatie

Bent u zich aan het oriënteren op zonnepanelen, maar geeft u liever niet in één keer een groot bedrag uit? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U kunt ook zonnepanelen huren bij BonGo Solar!

Het grootste voordeel van huren is dat u zich bij ons geen zorgen hoeft te maken over de complete werking van het systeem. BonGo Solar is verantwoordelijk voor uw zonnestroom-systeem. Uw systeem is dan ook geheel verzekerd! Alle kosten en reparaties worden door BonGo Solar geregeld. Het leveren en onderhouden van een goed, werkend systeem is wat u gegarandeerd krijgt.

Of u nou bij BonGo Solar zonnepanelen koopt of huurt, u bent altijd verzekerd van top kwaliteit. Daarnaast zijn al onze installateurs gecertificeerd en installeren zij volgens de NEN1010-normen voor uw en onze zekerheid! 

Menu