Over ons

“Zullen we anders zelf een huis bouwen?”

Het is zo’n vraag die er op een avond uit floept. Waarvan je eigenlijk niet zeker weet of je het serieus meent. Want dat kunnen we toch niet zelf? En wat als het misgaat? En hoe gaan we dat in vredesnaam doen? Wij besloten er voor te gaan. We bouwen ons droomhuis voor ons en onze kinderen Julian en Charlie. En we besloten direct om al onze ervaringen te delen met jou. 

Wij zien namelijk veel (jonge) gezinnen in een vergelijkbare situatie. Die vastlopen in een frustrerende en moeilijke zoektocht naar een geschikte woning na de startersperiode. De huizen zijn te klein, te duur of vragen teveel verbouwingen voor het aan je wensen voldoet. En heb je eindelijk de ideale woning gevonden? Dan moet je vaak tot ver boven de vraagprijs bieden om kans te maken.

gezin-huis-bouwen
huis bouwen-architect-huisje bouwen-eigen huis

Wij willen laten zien dat het anders kan.

Dat je zonder technische kennis zelf je ideale huis kunt bedenken en bouwen. We laten zien met wie we samenwerken, wat we meemaken, delen onze kennis en ervaring en geven waardevolle tips en tricks voor een succesvol bouwtraject. 

Duik in onze blogs, struin door de ervaringsverhalen of bekijk de vette video’s van onze vrienden van Redscope. En hopelijk kunnen we je angst voor het bouwen van een huis wegnemen en jou enthousiasmeren, helpen en behoeden bij de bouw van je eigen droomhuis.

Menu