Energie van de zon

Zonnepanelen nieuwbouw

Verhuizen kan veel zorgen met zich mee brengen. Al helemaal wanneer uw huis nog in aanbouw is en alles gekozen moet worden van de keuken tot de plinten. Gelukkig kunnen wij u een handje helpen bij het verduurzamen van uw woning. Onze ervaren adviseurs denken alles voor u uit zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken. Bespaar direct op uw energierekening met een zonnestroominstallatie. U kunt zelfs uw spaargeld op de bank laten staan of besteden aan wat anders. Een investering vooraf is niet meer nodig!

zonnepanelen-subsidie zonnepanelen-duurzame energie
eigen huis bouwen-huisje bouwen-bouw tekening

Duurzaam wonen

In Nederland zijn wij constant bezig met verduurzamen en het verder ontwikkelen van duurzame oplossingen. Bij nieuwbouwprojecten wordt hier vanaf de eerste lijnen op papier rekening mee gehouden. Goede isolatie, verwarming zonder radiatoren en gasvrij wonen is niet meer vreemd in nieuwe woningen. Doordat elektrisch leven de toekomst is, zijn zonnepanelen niet meer weg te denken van de Nederlandse daken. Zonnepanelen zijn dan ook een goede investering om uw huis verder te verduurzamen. Wordt uw huis gebouwd en staan de stijgers nog voor de deur? Dan is dat hét moment om zonnepanelen te installeren op uw goednieuwe dak! Zonnepanelen zijn een investering met minimaal 25 jaar rendement en een gemiddelde terugverdientijd van 6 jaar. Dat wilt u toch ook?

Bij BonGo Solar bieden wij u altijd de beste kwaliteit zonnestroominstallaties. Van de zonnepanelen en omvormers tot de schroefjes die de installatie op zijn plek houden. Wij leveren uitsluitend A-merk kwaliteit met bijbehorende garanties tot 30 jaar na aanschaf. Naast het aanschaffen van een zonnestroominstallatie kunt u deze ook huren bij BonGo Solar. Wij begrijpen dat er in een nieuwbouwproject meerdere investeringen zitten. Met ons huurconcept is een investering vooraf niet meer nodig. Het grootste voordeel van huren bij BonGo Solar is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de werking van uw systeem. Kosten en reparaties zijn voor rekening van BonGo Solar. Al onze installateurs zijn gecertificeerd en installeren zonnestroominstallaties volgens de NEN1010-normen. Zo bent u bij ons geheel verzekerd van een goed, werkend systeem.

bongo solar- zonnepanelen-duurzame energie
Menu