Hét dak dat perfect past bij comfortabel wonen

Kiest u voor riet? Of wellicht voor keramische dakpannen? Allebei prachtig! Maar wat voor isolatie zit er straks onder uw dak? Die ziet u natuurlijk niet, maar maakt een wereld van verschil. Zowel tijdens de bouw als erna. De meeste energie gaat namelijk verloren via het dak. Het loont dus zeker om ook voor uw dakisolatie een weloverwogen keuze te maken.

Optimaal geïsoleerd met Unidek PasDak

Het belang van duurzaamheid is steeds groter en ook de wetten en bouwregels worden strenger. Zo geldt sinds 1 januari 2021 de zogenaamde BENG-normering (Bijna Energie Neutrale Gebouwen). De normering is onderdeel van het Bouwbesluit; de geldende regelgeving voor de bouw in Nederland. Thermische isolatie en luchtdichtheid zijn hierbij twee heel belangrijke factoren. Met Unidek PasDak voldoet u moeiteloos aan deze eisen. Unidek PasDak is een maatwerkservice waarbij isolerende dakelementen exact op maat worden aangeschuind en aangeleverd. Ideaal wanneer er een hoek- of kilkeper in het dak zit. Bovendien voelt een goed geïsoleerd dak heerlijk comfortabel, ook in uw portemonnee!

Voor elk dak een pasdak
Hoeveel hoeken er ook inzitten of welke dakbedekking u ook kiest; het Unidek PasDak past altijd. Daar heeft u ook veel voordelen van tijdens de bouw. Zelf zagen van dakelementen door de aannemer is niet meer nodig. Dat scheelt veel tijd, afval en mankracht op de bouwplaats. Aan de hand van uw bouwtekening krijgt u een duidelijk legplan. Vervolgens ontvangt u op het afgesproken tijdstip een compleet pakket met dakelementen op maat, inclusief montage-instructie. Kortom; Unidek PasDak is een investering die zich in alle opzichten snel terugverdient.

Wilt u meer informatie of voorbeeldprojecten zien? Kijk dan op www.pasdak.nl.

Kingspan Unidek - Bouw een eigen huis-dak isolatie
Menu